Browsing Tag

Portier Erzeni

Erzeni, Vata: Dinamo të lë të luash, ta mbyllim me sukses

Erzeni pati një periudhë që mendonte edhe ngjitjen në Superiore, por faza e tretë ka qenë e dobët dhe tashmë shijakasve u mbetet vetëm ta mbyllin me fitore në shtëpi. Kështu shprehet portieri Elton Vata, i cili ka pasur mundësinë edhe të…