Browsing Tag

Natan Soares

Transformimi i 18-vjeçarit, nga Milani në festat e Brazilit!

Ndodh që ajo çfarë ke menduar të bësh dhe po bën nuk po shkon mbarë. Disa nuk dorëzohen, punojnë dhe më fort për të arritur objektivin, ndërsa të tjerë mërziten, e vuajnë shumë situatën e komplikuar dhe ia vështirësojnë më shumë vetes. Ka…