Browsing Tag

Mario Beshiraj

Beshiraj në Qipro, hap i madh për “ish”-in e Tiranës

Ankohemi se tregu ynë nuk ofron mundësi, por ka klube të huaja që i hedhin sytë nga moshat në vendin tonë. Eslit Sala dhe Ildi Gruda i janë bashkuar maltezëve të Valetës. Të dy kanë shkëlqyer me AAS dhe Vllazninë dhe tani po provojnë…