Browsing Tag

Marinda Preka e Selam Tepelena

Marinda Preka dhe Selam Tepelena, tituj nderi nga Bashkia Berat

Figurat sportive në Berat kanë kohë që po nderohen për kontributin që kanë dhënë ndër vite. Në traditën sportive beratase janë disa sporte që kanë qenë në elitën kombëtare, si mundja, qitja, pingpongu, alpinizmi, volejbolli i femrave e të…