Browsing Tag

Kristi Kote

Bindi Skënder Gegën, tani “dem i kuq” deri në vitin 2022

Partizani ka dalë me njoftim dhe bën me dije lëvizjen e fundit në kampin e kuq. Mesfushori korçar, i riu Kristi Kote, ka nënshkruar kontratën e re me “demat”. I marrë nga ekipi i dytë, ai tashmë ka nënshkruar një marrëveshje që e mban atë…