Browsing Tag

klubi

Tërhiqet nga kampionati, klubi i Kevitan konfirmon gjithçka

Probleme të shumta me fushat stërvitore, me ndeshjet e humbura në tavolinë dhe me vonesa financiare, klubi i Kevitan ka vendosur që të tërhiqet përfundimisht nga futbolli shqiptar sa i takon sezonit 2018-19. Kryeqytetasit kanë njoftuar…