Browsing Tag

kat. e pare

Projektohen 3 përforcime te Apolonia, Mërgjyshi në mëdyshje

Gjatë kësaj vere nga skuadra e Apolonisë, janë larguar Prifti, Braka, Andoni dhe Buzi, ndërsa ata që janë afruar janë Smaçi, i ardhur nga Laçi dhe Sharavolli nga Tomori. Përveç këtyre dy afrimeve, flitet dhe për tre ardhje të reja. Sipas…