Browsing Tag

Kasemiro

Kasemiro e pranon: Betisi luajti shumë mirë

Kasemiro e quajti fat të keq humbjen me Betisin, por pranoi se miqtë luajtën shumë mirë. “Nuk patëm fat, sepse kemi krijuar shumë raste, tentuam deri në fund dhe luftuam. Ky është futbolli dhe ndonjëherë është i padrejtë. Jam i kënaqur…