Browsing Tag

Gëzim Xhaçi

Devolli ende në ajër, donatori Xhaçi: Organizoni skuadrën!

Devolli është skuadër debutuese në Kategorinë e Parë dhe pritej më shumë optimizëm në atë klub gjatë kësaj periudhe. Deri më tani ende nuk është bërë asnjë lëvizje në merkato. Me kalimin e kohës edhe tregu varfërohet dhe bëhet e…

Donatori Xhaçi: Nica qëndron, i sjellim lojtarë cilësorë

Devolli e mbylli sezonin pa asnjë humbje dhe këtë vit do të garojë në Kategorinë e Parë. Pjesë e suksesit ishin edhe donatorët që iu gjendën pranë kësaj skuadre. Njëri prej tyre, Gëzim Xhaçi, deklaron për SportEkspres.com se mbështetja e…