Browsing Tag

Gara e Italisë

Hamilton triumfon në shtëpinë e Ferrarit, Vetel aksidentohet

Pritej të ishte një festë për Ferrarin dhe pilotët e saj, por tifozët e shumtë të pranishëm në Monza janë zhgënjyer në fund të garës. Luis Hamilton ka fituar çmimin e madh të Italisë duke rritur diferencën me Vetel: nga 17 në 30 pikë.…