Browsing Tag

Françesko Renzi

Një djalë politikani nënshkruan me Udinezen

Shumëkush mund të mendoje se ka ndikuar babai, por jo: ai i është nënshtruar provës dhe ka bindur me cilësitë e tij. Flasim për Françesko Renzin, i cili është lojtari më i ri i Udinezes. 17-vjeçari ka kaluar provën dhe është bërë pjesë e…