Browsing Tag

Fifa18

I riu arab fiton 250000$ në turneun e videolojës FIFA18

Disa vite më parë do të ishte e paimagjinueshme që të sigurojë një jetesë duke luajtur videolojra, por sot disa persona fatlum dhe shumë të aftë e kanë bërë këtë ëndërr të tyren realitet. I tillë është dhe rasti i të riut nga Arabia…