Browsing Tag

el pibe de oro

El Pibe pa frena, më shumë fëmijë se gola!

Diego Armando Maradona njihet për karakterin e tij dhe për jetën e shthurur që pati pasi e mbylli me futbollin e luajtur. “El Pibe de oro”, pavarësisht periudha të errëta në jetën e tij, tashmë duket se prej kohësh i është kthyer…