Browsing Tag

De Light

De Ligt, në “lupën” e klubeve më të mëdha europiane

Juventus është një skuadër me shumë lojtarë të mirë dhe konkurenca nuk ka si të mungojë. Bardhezinjtë, prej vitesh, janë dominuesit e Serisë A. Këto suksese të njëpasnjëshme janë produkt i “goditjeve” të zgjuara nga drejtuesit e klubit nga…