Browsing Tag

Bolton

Një muaj pa paguar, anulohet ndeshja e grevistëve

Në Shqipëri futbollistët janë të pambrojtur dhe as u shkon ndërmend të bëjnë grevë edhe kur nuk paguhen prej fillimit të sezonit, por një shembull perfekt se si veprohet në raste të tilla na vjen nga Anglia. Boltoni ka krizë financiare…

E bujshme nga Anglia, klubi i njohur nuk ka para as për ushqim!

Pavarësisht se janë rritur fitimet në futboll, ka përsëri shumë klube që vuajnë dhe hasin vështirësi ekonomike. Kësaj radhe i ka ndodhur Boltonit, ekipit anglez që garon në Championship. Klubi po kalon një sezon tepër të vështirë dhe ditët…