Browsing Tag

Besar Spahiu

Botërori i Bilardos, Kaçi e Spahiu shqiponjat kuqezi

Worl Cup of Pool është planifikuar të zhvillohet në Lester në Angli dhe mes 32 shteteve pjesëmarrëse do të jetë edhe Shqipëria që do të përfaqësohet nga dy bilardistë, konkretisht nga Eklent Kaçi dhe Besar Spahiu. Kaçi tashmë është bërë…