Browsing Tag

Andrea Barzalji

Barzalji “qetëson” Juventusin, humb vetëm dy ndeshje

Andrea Barzalji pësoi një dëmtim, por pas kontrolleve të kryera është hequr frika e madhe. Dëmtimi nuk është aq serioz sa dukej. Klubi juventin ka konfirmuar dëmtimin e mbrojtësit 37-vjeçar dhe bëhet fjalë për: “Traumë devijimi në pulpën e…