Browsing Tag

Afrim Taku

Eksperienca në SHBA, Skënderbeu dhe Tirana: flet Afrim Taku

Afrim Taku është pjesë e Tamba Bej në Amerikë dhe po e shijon këtë eksperiencë. Lojtarit polivalent ju plotësua dëshira të luante futboll në “tokën e premtuar”, ku jeton edhe bashkëshortja e tij. “Me Skënderbeun ishte eksperiencë ndryshe,…