SPAL, gati transferimi i Albian Ajetit!

0

SPAL-I është duke përgatitur goditjen e sulmit dhe ai pritet të jetë Albian Ajeti, vëllai i Arlindit, që firmosi ditën e sotme për Krotonen, duke u huazuar. E njëjta formulë është duke u përdorur edhe nga SPAL për të bindur ST Galenin, pra huazim 2 vjet me të drejtë blerje, në rast se zvicerianët do të japin “OK”. Sakaq, asnjë problem akordi me futbollistin, që është bindur edhe nga i vëllai Arlind për këtë zgjedhje…

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online