Sadiku në Zyrih, por jo me ekipin!

Armand Sadiku ka mbaruar pushimet dhe i është kthyer stërvitjes, edhe pse individuale. Sulmuesi i Shqipërisë, që do të largohet nga skuadra për shkak se tashmë ka vendosur që të ndodhë kështu dhe ia ka bërë të ditur këtë vendim edhe drejtuesve, pret me padurim ofertën e duhur, që mund të vijë së shpejti. Sadiku pret Serinë A dhe Anglinë, por nuk mund të përjashtohet fakti që ai të mbetet edhe në Zvicër, ku më parë Bazeli bëri një sondazh, edhe pse më pas arriti të nënshkruante me Van Vonsvinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online