Rrëmbeu zemrat e tifozëve, gjysma e qytetit firmos peticionin për të shpëtuar futbollistin azilant

Hazebruk, një ekip në kategorinë e pestë franceze ka filluar një fushatë sensibilizuese për të shpëtuar sulmuesin e skuadrës, Abubakar Kamara, nga deportimi. Futbollisti nga Guinea jeton në Francë prej shtatë vitesh dhe ka fituar një status heroi te tifozët e ekipit modest, pasi një gol i tij i ndihmoi atë të eliminonin skuadrën e Ruenës, një ekip ky tri divizione sipër Hazebrukut.

Një ndër mënyrat që klubi ka menduar për t’i ardhur në ndihmë lojtarit ka qenë nisja e një peticioni, që deri më tani është firmosur nga 8000 tifozë dhe qytetarë të qytezës së vogël me vetëm 21000. Mbetet për t’u parë vendimi përfundimtar nga autoritet franceze të emigracionit. Gjithsesi klubi dhe tifozët e bërë të tyren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online