Po lë Etrit Berishën në stol, sekreti i Golinit është Xhulia!

0

Pierluixhi Golini është portieri që po lë në stol gardiani e kombëtares tonë Etrit Berisha tek Atalanta. Skuadra Bergameske ka besim të verbër te i riu italian dhe koha do ta tregojë nëse vendim i tyre ka qenë i drejtë ose jo. Golini është një ndër futbollistët më të përmendur në rubrikat rozë për shkakt të lidhjes së tij më këngëtaren italiane Xhulia Provedo. Në instagramin e saj, Xhulia nuk harron asnjëherë të provokojë me format e saj.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.