Planet për mbylljen e sezonit/ Klubi anglez vjen me ide të çmendur: Premier League ta vazhdojmë ta luajmë në… Kinë

0

Mund të tingëllojë çuditshëm po në Angli ka një ide të hedhur. Po sikur Premier League ta vazhdojmë në Kinë?! Ka qenë kjo pyetja dhe propozimi i njerit prej klubeve angleze në mbledhjen e fundit të presidentëve. Në një mbledhje e cila është kërkuar për të diskutuar fatet e jë sezoni që na surprizoi jo pak.

Sipas shtypit britanik 18 nga 20 skuadra kanë kërkuar të luhet sezoni i plotë. Por një nga përfaqësuesit e klubeve duke parë uljen personave të prekur në Kinë ka propozuar kontinentin aziatik. Sipas asaj që raportojnë mediat britanike, emri u klubit nuk bëhet u ditur por i sigurtë është fakti se ideja e tyre ka qenë mjaft serioze. Një propozim që as nuk do të mendohet dyherë pasi një çmenduri e tillë do të dyfishonte shpenzimet e përfundimit të kampionatit./Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.