Nuk mund t’i shpëtojë asgjë “Babës”! Jashanica lë Skënderbeun, prezantohet në ekipin e ri

0

Shumë oferta nga Superiorja dhe nga ekipet më të mira, por Bajram Jashanica zgjedh që të kalojë në Kosovë. E sigurisht, këtu nuk mund t’i shpëtonte “Babës së futbollit”, siç cilësohet në Kosovë, Ismet Munishi.

Një trajner i veçantë brenda dhe jashtë fushës së blertë, ndërsa luftoi për titullin kampion deri në javën e fundit dhe nxori shumë talente.

Munishi ka një miqësi të hershme me presidentin Takaj dhe këtu ka pasur një përparësi nga skuadrat e shumta që kërkonin Jashanicën, për të mbërritur më lehtë te akordi. /Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.