Nga fusha te pankinat, ndryshime të mëdha në Vlorë

0

Fluturimi në vendet e para të renditjes nuk është i vetmi objektiv për Sinan Idrizin, administratorin e Flamurtarit. Projektet e tij janë të mëdha me klubin, por deri më tani ka arritur vetëm të marrë licencën për kompaninë e parë ajrore shqiptare.

“Air Albania” nuk mund të qëndrojë larg Flamurtarit dhe tashmë pankinat janë veshur me logot e kësaj kompanie. Sigurisht nuk mungon stema e Flamurtarit dhe ajo e TRK, kompanisë turke që administron kuqezinjtë.

Periudha e pushimeve është shoqëruar edhe me një tjetër punë të mirë në Vlorë: tapeti i stadiumit “Flamurtari” tashmë ka marrë sërish pamjen e mëparshme jeshile, pasi ndaj Kukësit gjendja e tij ishte e mjerueshme. Tani gjithçka i është rikthyer normalitetit.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.