Nga burgu në fushë, por nuk “arratiset” dot!

0

Në futbollin amerikan, pra NFL, shpesh, kemi parë protagonistë të ndryshëm me histori vërtet filmash… Atletë që deri përpara disa vitesh ndodheshin në burg, ndërsa më pas e gjejnë veten duke ngritur një trofe, më të rëndësishmin, pra SuperBowl…

Në futboll, sigurisht, deri më tani, të tilla analogji nuk ka pasur, por kurrë mos thuaj kurrë. Sidomos nëse shkon në Skoci, aty ku gjen gjithçka. Nga stadiume të braktisura dhe ku kullotin dhentë, te tifozeritë e çmendura, te sektet fetare dhe të një protagonist “halabak”, por që luan në fushë.

Quhet Pol MekGouan, mesfushor i Dandi Junajtid. Pasi është dënuar me burg pas një sherri me një truproje të në klubi nate, është liruar me kusht, por në kaviljen e këmbës, sa herë që zbret në fushë, poshtë çorapeve, mban një detektor që kontrollohet nga policia…

Motivi? Nuk mund të bëjë asnjë veprim pa qenë i kontrolluar!

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.