“Nëse ndodh kjo gjë, do të shkoj në qytetin e gruas me biçikletë!”

0

Leçe është vetëm një fitore larg kalimit në Serie A sezonin e ardhshëm. Atyre i duhen tre pikët kundër Specias së vendit të gjashtë për t’u rendituur të dytët pas Breshias, që e ka siguruar tashmë vendin e parë. Nëse e arrijnë këtë, një nga lojtarët e Leçes do i duhet të bëjë 320 kiliometra rrugë me biëikletë deri në shtëpinë e gruas së tij.

Fabio Luçoni ka premtuar se nëse ata zënë vendin e dytë, edhe pse nuk i pëlqen shumë të ecë me biçikletë, ai do të udhëtojë nga qyteti i Pulias deri në Benevento, e gjitha brenda një dite, me mjetin dy rrotak.

“Nëse kjo ndodh, unë do të shkoj me biçikletë deri në Benevento. Është qyteti i gruas sime. Do të më duhet të bëj rreth 320 kilometra. Nuk e kam një biçikletë, por jam i gatshëm ta blej dhe ta bëj rrugën pa ndërprerje brenda një dite”, u shpreh mbrojtësi.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.