Në Serbi “kopjojnë” lëvizjen e ardhur nga Kosova, komentatori i “Arena 1” nuk përmend asnjëherë Xhakën dhe Shaqirin kundër Portugalisë

0

Komentatori serb i “Arena 1” ka përsëritur të njëjtën lëvizje të ardhur nga Kosova. Siç e dimë tashmë, në Kosovë u kthye në trend që të mos përmendeshin emrat e lojtarëve të Serbisë gjatë takimeve të Botërorit.

Kjo nisi që me ndeshjen ndaj Kamerunit që përkonte me festat e Shqipërisë dhe vazhdoi me Zvicrën. Në Serbi janë hakmarrë duke bërë të njëjtën lëvizje, pa përmendur emrat e Xhakës dhe Shaqirit kundër Portugalisë. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.