Ndërpritet Tirana-Prishtina, “vizitori i paftuar” në fushë!

0

Tirana-Prishtina është ndërprerë për rreth 1 minute. Asnjë flakadan në fushë, asnjë tubim apo ndonjë dëmtim i rëndë… Jo, jo, këtë herë, ka vendosur të “pushtojë” fushën një vizitor i paftuar. Një qen rrugësh, në fakt, ka gjetur mënyrën që të futet në stadium dhe më pas ka përshkruar fushën, teksa lojtarët e kanë larguar…

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.