Legia e Varshavës zgjedh dy lojtarët e Shqipërisë, Ernest Muçi dhe Jurgen Celhaka duhej të kthenin përgjigje në konferencën e rrallë

0

Te Legia e Varshavës kanë menduar për një organizim të veçantë duke pritur një shkollë fillore të përbërë nga shumë fëmijë. Ekipi polak ka zgjedhur dy lojtarët e Shqipërisë dhe një lojtare nga ekipi i femrave, Marta Chmielewska.

Jurgen Celahaka dhe Ernest Muçi, së bashku me Martën, duhej t’iu përgjigjeshin pyetjeve të fëmijëve në një konferencë të pazakontë. Më pas ata nënshkruan autografe dhe bën disa fotografi së bashku. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.