KALENDARI I PLOTË/ Hidhet shorti për Kategorinë e Dytë

Pas pak javësh do të nisë dhe Kategoria e Dytë në vendin tonë. Në ambientet e FSHF-së sot është bërë dhe zyrtarizimi i ndarjes së grupeve, por është hedhur dhe shorti.

Në Grupin A, bie në sy që ka shumë skuadra të dyta të ekipeve që luajnë në Superiore, si Partizani, Kukësi, Tirana, por dhe skuadra e dytë e Vllaznisë, që ra nga Kategoria e parë, pasi u rrëzua skuadra e parë nga Superiorja. Në Grupin B duhet veçuar skuadra e Shkumbinit, që ra edicionin e shkuar.

Grupi A

Java 1

Vllaznia B – Partizani B

Sopoti – Tirana B

Kukësi B – Tërbuni

Luzi 2008 – Klosi

Kevitan – Ada

Internacional – Spartaku

Gramshi (pushim)

 

Java 2

Vllaznia B – Sopoti

Ada – Internacional

Klosi – Kevitan

Gramshi – Luzi

Tërbuni (Pushim)

Tirana B – Kukësi B

Partizani B – Spartaku

 

Java 3

Sopoti – Partizani B

Kukësi B – Vllaznia B

Tirana B  (pushim)

Luzi 2008 – Tërbuni

Kevitan – Gramshi

Interancional – Klosi

Spartaku – Ada

 

Java 4

Vllaznia B (Pushim)

Sopoti – Kukësi B

Klosi – Spartaku

Gramshi – Internacional

Tërbuni – Kevitan

Tirana B – Luzi 2008

Partizani B – Ada

 

Java 5

Kukësi B – Partizani B

Sopoti (pushim)

Luzi 2008 – Sopoti

Kevitan – Tirana B

Internacional – Tërbuni

Spartaku – Gramshi

Ada- Klosi

 

Java 6

Vllaznia B – Kevitan

Sopoti – Luzi 2008

Kukësi B (pushim)

Gramshi – Ada

Tërbuni – Spartaku

Tirana B – Internacional

Partizani B – Klosi

 

Java 7

Partizani B  (Pushim)

Luzi 2008 – Kukësi B

Kevitan – Sopoti

Internacional – Vllaznia B

Spartaku – Tirana B

Ada – Sopoti

Klosi – Gramshi

 

Java 8

Vllaznia B – Spartaku

Sopoti – Internacional

Kukësi B – Kevitan

Luzi 2008 (Pushim)

Tërbuni – Klosi

Tirana B – Ada

Partizani B – Gramshi

 

Java 9

Luzi 2008 – Partizani B

Kevitan (pushim)

Internacional – Kukësi B

Spartaku – Sopoti

Ada – PArtizani B

Klosi – Tirana B

Gramshi – Tërbuni

 

Java 10

Vllaznia B – Klosi

Sopoti -Ada

Kukësi B – Spartaku

Internacional (Pushim)

Luzi 2008 – Kevitan

Tirana B – Gramshi

Partizani B – Tërbuni

 

Java 11

Kevitan – Partizani B

Internacional – Luzi 2008

Spartaku (Pushim)

Ada – Kukësi B

Klosi – Sopoti

Gramshi – Vllaznia B

Tërbuni- Kevitan

 

Java 12

Vllaznia B – Tërbuni

Sopoti – Gramshi

Kukësi B – Klosi

Ada (Pushim)

Luzi 2008 – Spartaku

Kevitan – Internacional

Partizani B – Tirana B

 

Java 13

Internacional – Partizani B

Spartaku – Kevitan

Ada – Luzi 2008

Klosi (Pushim)

Gramshi – Kukësi B

Tërbuni – Sopoti

Tirana B – Vllaznia B

 

 

Grupi B

Java 1

Përmeti – Maliqi

Devolli – Butrinti

Këlcyra – Tepelena

Naftëtari – Përmeti

Shkumbini – Memaliaj

Delvina – Termi

Skrapari – Albpetroli

 

Java 2

Përmeti- Devolli

Termi – Skrapari

Memaliaj – Delvina

Gramozi – Shkumbini

Tepelena – Naftëtari

Butrinti – Këlcyra

Maliqi – Albpetroli

 

Java 3

Devolli –  Maliqi

Këlcyra – Përmeti

Naftëtari – Butrinti

Shkumbini – Tepelena

Delvina – Gramozi

Skrapari – Memaliaj

Albpetroli – Termi

 

Java 4

Përmeti – Naftëtari

Devolli  – Këlcyra

Memaliaj – Albpetroli

Gramozi – Skrapari

Tepelena – Delvina

Butrinti – Shkumbini

Maliqi – Termi

 

Java 5

Këlcyra – Maliqi

Naftëtari – Devolli

Shkumbini – Përmeti

Delvina – Butrinti

Skrapari – Tepelena

Albpetroli – Gramozi

Termi – Memaliaj

 

Java 6

Përmeti – Delvina

Devolli  – Shkumbini

Këlcyra – Naftëtari

Gramozi – Termi

Tepelena – Albpetroli

Butrinti – Skrapari

Maliqi – Memaliaj

 

Java 7

Naftëtari – Maliqi

Shkumbini – Këlcyra

Delvina – Devolli

Skrapari – Përmeti

Albpetroli – Butrinti

Termi – Tepelena

Memaliaj – Gramozi

 

Java 8

Përmeti – Albpetroli

Devolli  – Skrapari

Këlcyra – Delvina

Naftëtari – Shkumbini

Tepelena – Memaliaj

Butrinti – Termi

Maliqi – Gramozi

 

Java 9

Shkumbini – Maliqi

Delvina – Naftëtari

Skrapari – Këlcyra

Albpetroli – Devolli

Termi – Përmeti

Memaliaj – Butrinti

Gramozi – Tepelena

 

Java 10

Përmeti – Memaliaj

Devolli  – Termi

Këlcyra – Albpetroli

Naftëtari – Skrapari

Shkumbini – Delvina

Butrinti – Gramozi

Maliqi – Tepelena

 

Java 11

Delvina – Maliqi

Skrapari – Shkumbini

Albpetroli – Naftëtari

Termi – Këlcyra

Memaliaj – Devolli

Gramozi – Përmeti

Tepelena – Butrinti

 

Java 12

Përmeti – Tepelena

Devolli  – Gramozi

Këlcyra – Memaliaj

Naftëtari – Termi

Shkumbini – Albpetroli

Delvina – Skrapari

Maliqi – Butrinti

 

Java 13

Skrapari – Maliqi

Albpetroli – Delvina

Termi – Shkumbini

Memaliaj – Naftëtari

Gramozi – Këlcyra

Tepelena – Devolli

Butrinti – Përmeti

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online