Juve me stil, edhe autobusi është një vepër arti

0

Sezon i ri, Ronaldo në ekip, ambienti pa fund dhe natyrisht edhe imazhi duhet të jetë perfekt. Juventusi ka tashmë një autobus të ri, supermodern në brendësi, me një imazh të veçantë nga jashtë, që tërheq menjëherë vëmendjen.

Garage Italia, kompania e modës dhe dizajnit që zotërohet nga Lapo Elkan, kushëriri i presidentit Andrea Anjeli, është kujdesur për stilin e veçantë të autobusit të kampionëve të Italisë.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.