Halili plas bombën: Pothuajse të rënë, presim…!

0

Presidenti i Tiranës, Refik Halili, ndoshta nën efektin emocional, ose ndoshta thjesht nga hutimi, ka lëshuar një deklaratë “bombë”… “Pothuajse jemi të rënë në kategori, sepse duke parë konferencën e fundit të medieve, duhet të presim dhe më pas të vendoset. Tifozët? Ata kanë gjithmonë të drejtë, por duan të fitojnë, sepse ashtu janë mësuar. Megjithatë, nuk dua të flas. Ky trofe është i rëndësishëm dhe jemi ekipi i fair play”. Por, e gjithë kjo deklaratë është një indicie? Pse duhet të thotë presidenti i Tiranës “pothuajse të rënë”, kur praktikisht Tirana ka rënë? Çfarë fshihet pas kësaj? Një zbritje në kategori e Skënderbeut që hamendësohet si vendim i Etikës? Gjithçka mbetet për t’u parë më 8 qershor!

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online