Guri: Merita e trajnerit, Skënderbeu s’mund të festonte para nesh

Sindrit Guri ishte “heroi” u ndeshjes duke shënuar një supergol nga goditja e dënimit. Pas takimit për “Supersport” shkodrani u shpreh i lumtur që po vijon të shkëlqejë dhe të shënojë e uron që të mos e ulë ritmin.

GOLI ME GODITJE DëNIMI

E provoj dhe në stërvitje dhe ishte dhe dëshira për të goditur, çka rezultoi e saktë si me Partizanin dhe sot. Dëshira është e madhe dhe kam besim që mendoj se është kryesorja. Uroj të vazhdoj kështu të shënoj si në goditje dënimi asht udhe në aksione”.

FITORJA NË KORCCË

Fokusohem te detyrat që na jep trajneri, i cili ka bërë një punë shumë të madhe. Sot nuk na përgatiti për një ndeshje, por për një betejë dhe u mundëm të japim më të mirën. Nuk donim që Skënderbeu të festonte në sytë tonë dhe ky ishte motivi ynë.

E ARDHMJA

“Mua më thonë që do vijnë të shohin menaxherë por se nga se ku nuk e di. Nuk merrem unë me këtë pjesë. Unë mundohem që të jap më të mirën tim në fushë.

PENALLTIA

“Edhe unë nuk e mbaj mend mirë. E shtyva topin dhe Aliti u shtri spërkatë, nuk shkela në tokë, por te këmbët e kundërshtarit. Nuk kishte bazament dhe them se ishte penallti.

STËRVITJA NË PLAZH…

Mbase nuk ikim në Durrës pasi u bëmë bajat, ndoshta në Shëngjin apo diku tjetër, ku ta mendojë trajner. (qesh)

mund të imitoje Salihin e të grisje kartonin te rasti i penalltisë?

Nuk e kam menduar për grisjen e kartonit. Më kanë folur shumë për protestat dhe nuk është e mira që të merrem me arbitrin protestova pak, por jo që të ndëshkohem për protesta.

 

GOLI ME GODITJE D1%NIMI

E provoj dhe në stërvitje dhe ishte dhe dëshira për të goditur, çka rezultoi e saktë si me Partizanin dhe sot. Dëshira është e madhe dhe kam besim që mendoj se është kryesorja. Uroj të vazhdoj kështu të shënoj si në goditje dënimi asht udhe në aksione”.

FITORJA NË KORCCË

Fokusohem te detyrat që na jep trajneri, i cili ka bërë një punë shumë të madhe. Sot nuk na përgatiti për një ndeshje, por për një betejë dhe u mundëm të japim më të mirën. Nuk donim që Skënderbeu të festonte në sytë tonë dhe ky ishte motivi ynë.

E ARDHMJA

“Mua më thonë që do vijnë të shohin menaxherë por se nga se ku nuk e di. Nuk merrem unë me këtë pjesë. Unë mundohem që të jap më të mirën tim në fushë.

PENALLTIA

“Edhe unë nuk e mbaj mend mirë. E shtyva topin dhe Aliti u shtri spërkatë, nuk shkela në tokë, por te këmbët e kundërshtarit. Nuk kishte bazament dhe them se ishte penallti.

STËRVITJA NË PLAZH…

Mbase nuk ikim në Durrës pasi u bëmë bajat, ndoshta në Shëngjin apo diku tjetër, ku ta mendojë trajner. (qesh)

mund të imitoje Salihin e të grisje kartonin te rasti i penalltisë?

Nuk e kam menduar për grisjen e kartonit. Më kanë folur shumë për protestat dhe nuk është e mira që të merrem me arbitrin protestova pak, por jo që të ndëshkohem për protesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online