E fundit/ Shkumbini i kthehet përgjigja negative për dënimin, sytë janë nga KAS-i

0

Shkumbini u dënua me përjashtim nga aktivitetet futbollistike sa i përket sezonit 2018-2019, sa i përket dhunës ndaj arbitrit. Gjithashtu për sezonin tjetër duhet që ta nis nga Kategoria e Dytë. Ky vendim u apelua nga klubi në fjalë dhe ka ardhur vendimi i ri.
Më tepër në kohë sesa përmbajtje, pasi edhe Gjykata e Apelit mban në fuqi të njëjtin vendim. Pra Shkumbini do të mbetet jashtë futbollit për këtë sezon. Tashmë kundër këtij vendimi është vetëm KAS-i si shansi i fundit për të ndryshuar gjithçka. /Sport Ekspres/

Vendimi i Apelit

1. Lënien në fuqi të vendimit Nr.17 të Komisionit të Disiplinës, datë 19.12.2019 (pika 1).

2. Kundër këtij vendimi lejohet ankim në Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv (CAS/TAS) Lozanë Zvicër.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.