Duro: Nuk është vendimtare, presioni për titull nuk ekziston

0

Trajneri i Flamurtarit, Shpëtim Duro, e konsideron një duel mjaft interesant atë të nesërmin kundër Skënderbeut në Korçë, një nga ato ndeshje që rëndom quhen finale, që vlejnë sa një sezon. Megjithatë, Duro nuk e quan vendimtare: “Nuk është ndeshje deçizive për kampionatin, pasi nuk kemi presion për titullin, duke qenë se jemi një ekip që është formuar nga fillimi në këtë sezon dhe çdo gjë bëhet në mënyrë graduale, ashtu siç e ka bërë Skënderbeu gjatë këtyre viteve. Megjithatë, duke pasur parasysh momentin e mirë që po kalojmë, ku kemi kaluar tre teste të rëndësishme, them që do të jetë një duel interesant”.

Mungon Sidibe, për pezullim: “Mungesat tona janë Sidibe, që për mua është një pikë shumë e rëndësishme, por edhe Zhufo që ka një dëmtim muskulor që ndoshta do të jetë disa kohë jashtë skuadrës. Bicaj rikthehet dhe është i gatshëm, ashtu si edhe Muarem”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.