Dorëzohen çekët, Xhejms udhëton për në Çeki

Skënderbeu e ka fituar betejën me ambasadën çeke, sepse më në fund Xhejms Adeniji është pajisur me vizë.

Sumuesi nigerian ishte bllokuar prej ditësh, për arsye ende të paqarta, ndërsa situata dje u acarua shumë, me Skënderbeun që iu drejtua UEFA-s, duke refuzuar të nisej nga Shkupi drejt Pragës.

Presioni korçar ka dhënë fryte, sepse më në fund Adeniji e ka marrë vizën dhe dotl të niset për në Çeki, njofton gazetari Ervin Baku, në faqen e vet “Sporti sipas Bakut”.

Prej aty, ai do të bashkohet me ekipin në Mlada Boleslav. Aventurë irrituese, që tregon edhe një herë sa probleme hasim me vende të caktuara, që herë bllokojnë afrikanët e herë kosovarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online