“Këtë vit s’kemi dasmë”/ Babai i sulmuesit shqiptar jep lajmin e papritur: Shtyhet ceremonia për shkak të pandemisë

0

Pandemia e Covid-19 paralizoi gjithë globin duke sjellë izolime në masë të njerëzve dhe eventeve të ndryshme. Në një situatë kur shohim pak shpresë se e gjithë kjo gjendje mund të përfundojë, ka edhe moment të cilat nuk mund t’i shijojmë. Përshembull flasim këtu për mbrëmjet mes miqëve, festat, apo edhe dasmat. Grumbullimi masiv i njerëzve do të ishte i rrezikshëm pasi askush nuk mund ta thotë me siguri se sad he kur jemi të mbrojtur nga kjo pandemi.

Ndërkohë që të prekur janë dhe futbollistët. Në një kohë kur Arbër Zeneli ka mbetur pas stërvitje dhe ndeshje të futbollit, këtë vi tai do të mbesi edhe pa dasmë. Sulmuesi shqiptar kishte planifikuar të kurorëzohej në 17 korrik të këtij viti por frika e pandemisë e ka shtyrë familjen të marrë një vendim jot ë favorshëm. Ka qenë i ati i Zenelit i cili ka njoftuar anullimin e ceremonisë martesore të të birit, në mënyrë që të ruhet shëndeti i rtë gjithë të afërmëve./Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.