Edhe një shans, Argjentina ka gjithçka në dorën e vet

0

Nigeria është futur fuqishëm në garë për kualifikim me fitoren ndaj Islandës, por ndërkohë ka futur në garë edhe Argjentinën.

Amerikano-jugorët u turpëruan dhe, por tashmë u jepet edhe një shans si dhuratë, sepse u duhej humbja e Islandës dhe ashtu ndodhi.

Tashmë Argjentina e ka gjithçka të qartë: fitorja ndaj Nigerisë e kualifikon, por nëse fiton Islanda ndaj Kroacisë, do të duhet një fitore më e thelle se Islanda.

Nuk do të jetë e lehtë, por Argjentina nuk mund të ëndërronte skenar me të mirë, pas katastrofës së djeshme.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.