Drama e Korradit dhe Santarelit, djali ka një tumor

0

Ish-futbollisti i Serisë A, Bernardo Korradi, i cili prej vitesh është i lidhur me ish-balerinën dhe prezantuesen Elena Santareli, po përjeton një periudhë mjaft të errët në familje.

Vetë Elena, në Instagram, ka zbuluar se i biri i tyre ka një tumor dhe po kurohet në spital. “Djali ynë Xhakomo nuk është me leucemi, ka një lloj tumori”, ka shpjeguar Santareli për miqtë dhe fansat që e pyesnin në Instagram.

“Beteja jonë vazhdon dhe Xhakomo është më i fortë dhe djellor se ne, forca e tij është forca jonë!”.

“Ai nuk ankohet kurrë, edhe kur e ka bërë, ka pasur arsye, sepse unë nuk do ia dilja dot të përballoja kurat, tubat, kufizimet në jetën e përditshme, humbjen e flokëve… Ne të rriturit do vuanim shumë, ndërsa këtë vogëlushë hyjnë dhe dalin nga spitali sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

“Nëse bën një xhiro në onkologji ose në reparte të tjera, e kupton se mamatë janë të forta dhe pozitive, për fat nëse nuk shkon aty, nuk e kupton dhe uroj që askush të mos shkojë. Ne nënat jemi njësoj, të forta, ka nëna të tjera me probleme më të mëdha se unë, që do meritonin një Oskar”.

La nostra battaglia continua e procede con la massima positività,Giacomo e ‘ forte e solare come sempre,più forte di me e mio marito,la sua forza e’ la nostra forza !fra poche settimane sarà Pasqua ,l’uovo che vedete in foto e’ dell’associazione Heal.Heal Onlus è fondata da famiglie di bambini colpiti da tumori cerebrali e da medici, infermieri e biologi che quotidianamente operano a favore della cura e della ricerca nell’ambito della neuro-oncologia pediatrica. Il loro impegno, prima come singoli individui poi come struttura associativa, è volto a finanziare progetti di ricerca scientifica al fine di favorire lo studio, la prevenzione e la cura dei tumori infantili del sistema nervoso centrale i quali, seppur rari, sono per incidenza i tumori solidi più diffusi in età pediatrica, rappresentando una importante causa di mortalità o di invalidità permanente tra i più piccoli. Sostieni Heal Onlus Con gentilezza e coraggio? .comprando l’uovo dell’associazione Heal avrete modo di sostenere la ricerca.sul sito basta cliccare nella home page “ sostieni” e sara’ molto semplice procedere all’acquisto .grazie a nome di tutti e un abbraccio ai genitori che combattono insieme ai loro cuccioli . https://www.progettoheal.com/ ? #fightcancer #hope #research #cancerresearch l’uovo si può ordinare solo on Line 😉 oppure mandando un sms a Simone che si occupa del progetto +39 333 257 7145 ???

A post shared by Elenasantarelli (@elenasantarelli) on

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.