Andi Lila për incidentin me himnin e Shqipërisë: Ndoshta e bënë qëllimisht, francezët janë dinak

0

Një incident ka ndodhur përpara takimit të Francës dhe Shqipërisë, atje ku organizatorët kanë vendosur himnin e Andorrës gabimisht. Pikërisht në momentin kur duhej të dëgjohej himni i kuqezinjëve tanë.

Në megafon vazhdon gabimi, ndërsa kërkohet ndjesë për gabimin e ndodhur për Armeninë. Në lidhje me gjithë këtë, Andi Lila ka nxjerrë edhe një teori konspirative për “Supersport”, se gafa e francezëve nuk ishte edhe aq e pafajashme. “Do të thoja një teori konspirative, që ndoshta francezët e kanë bërë edhe me qëllim atë ngatërrim. Ata janë shumë dinak”, ka thënë Lila. /Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.