VIDEO | Super pritja që mund të ishte kthyer në autogolin më të çuditshëm

0

Nga Gjermania vjen një pritje mjaft e bukur e bërë nga portieri i Hanoverit. Mikael Eser ka arritur të shpëtojë skuadrën e tij nga goli më një zgjatje mjaft të bukur dhe e ka ndalur topin mbi vijën fatale.

Në rënie ai e ka devijuar topin me trup, por fatmirësisht nuk e ka kaluar vijën fatale. Një pritje e një niveli mjaft të lartë e Eser, që është postuar edhe në faqen e Bundesligës në Instagram.

A post shared by Bundesliga (@bundesliga_en) on

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.