Video që sot duhet parë më shumë se kurrë, Ilir Daja duke ngritur lart flamurin e Shqipërisë dhe Kosovës

Sot më shumë se kurrë, video e Ilir Dajës duhet të kthehet në qendër të vëmendjes. Trajneri shqiptar më i suksseshmi i viteve të fundit shpalos me krenari flamurin e Shqipërisë dhe të Kosovës.

Një video që dhemb shumë për disa persona, që do të donin të ishin në vendin e Dajës, por vetëm duhet të jenë spektatorë të suksesit të Ilirit. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online