Tring përfundon procesin e dixhitalizimit

0

Tring njofton se po mbyllet Procesi i Dixhitalizimit të Transmetimeve Televizive – Përfitoni nga ofertat!

Tradicionalisht, shërbimet televizive në tokësor janë marrë nga Televizorë duke përdorur teknologjinë analoge. Megjithatë, televizioni dixhital tokësor (DTT) duke përdorur standardin DVB-T/T2 bën të mundur të ofrojë të njëjtat shërbime TV dhe radio por në cilësi dixhitale.

Çfarë është televizioni Dixhital tokësor (DTT)?

DTT është një mënyrë transmetimi në formë dixhitale e cila ofron mundësinë për të marrë programe me antenë normale tokësore, e cila aktualisht përdoret për të marrë kanalet Analoge. Marrja e kanaleve dixhitale të lira dhe ato me pagesë merren nga Dekoderi DVB-T/T2 i cili lidhet me antenën si edhe me kabllo SCART ose HDMI për të dërguar sinjalet figurë dhe zë në televizor. Nese nuk dispononi nje dekoder DVB-T/T2 ju nuk mund të shikoni kanalet të cilat më parë transmetonin ne sinjalin analog dhe ne vijim do te jene ne sinjalin dixhital.

Çfare duhet të bëni përpara fikjes së transmetimeve Analoge?

Në diferencë nga sinjali analog ai dixhital ka tolerancë më të vogël përkunderjt fuqisë së sinjalit, dhe si e tillë masat që duhen marrë për të janë:

 • Drejtimi i antenës drejt Stacionit të transmetimit
 • Vendosja e antenës me pamje të qartë dhe pa pengesa drejt Stacionit të transmetimit.
 • Pajisuni me një marrës dixhital tokësor ose ndryshe i quajtur Dekoder DVB-T/T2

Cila është lista e kanaleve në paketën Tring Familjare në Tokësor?

Në momentin e dixhitalizimit të gjithë klientët në platformënTokësore do të mund ndjekin bashke me kanalet TRING ne tokesor dhe të gjitha kanalet FREE që gjenden në listën si meposhtë:

 • Top channel
 • Top news
 • TV Klan
 • TV Klan Kosova
 • Klan PLUS
 • ABC news
 • Vizion PLUS
 • News 24
 • A1 report
 • Report tv
 • In TV
 • RTSH- HD
 • RTSH2- HD
 • RTSH3- HD
 • RTSH- Sport
 • RTSH- Film
 • RTSH- Muzikë
 • RTSH- Shqip
 • RTK (Radio televizioni Publik i Kosovës)
 • RTSH- Lajme
 • RTSH- Reportazhe
 • Channel One
 • Ora news
 • TV5
 • ScanTV
 • Tema TV

Falë abonimit në TRING tashmë ju do të përfitoni:

 • Më shumë kanaleTelevizive
 • Cilësi më të lartë transmetimi

Çfarë ofron Tring për ju?

Në kuadër të procesit të dixhitalizimit,Tring mendon për ju ndaj vjen me një super ofertë:

 • Aparat tokësor DVBT- 2 nga 6900 lekë për 3500 lekë.
 • Abonim 3 mujor tokësor nga 4100 lekë për 2100 lekë.

Së bashku me kanalet Tring ju mund të shihni falas të gjitha kanalet kombëtare. Nxitoni të përfitoni nga oferta.  Për më shumë kliko www.tring.al ose vizito dyqanet Tring.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online