Tifozët e Feynord që ishin të mbledhur te pedonalja, ja si dukej një tavolinë normale e tyre në lokal

Tifozët e Feynordit ishin të mbledhur në pedonale gjatë mbrëmjes së djeshme. Mbështetëit e holandezëve kishin konsumuar birra në sasi të mëdha dhe njëkohëisht kanë shpërthyer në këngë dhe ovacione.

Ndërkohë “Sport Ekspres” sjell imazhin sei dukej një tavolinë normale në Pedonale. Shumë birra që ishin të vendosura në tavolinë si për të treguar dashamirësinë e mbështetësve të Feynordit ndaj alkolit. /Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online