Tavo: Milinkoviç u shit për 1000 euro

0

Mbas deklaratës së ish-trajnerit të Luftëtarit, Mlladen Milinkoviç se nga Luftëtari ka disa paga pa marrë nga sezoni i kaluar, ka reaguar presidenti i Luftëtarit, Grigor Tavo, i cili sqaron: “Lekët i ka në bankën me të cilën kemi marrëdhënie, por ai qëllimisht nuk i tërheq për justifikim të largimit të paligjshëm nga ekipi jonë, ndaj e kemi çuar çështjen në komisionin ligjor në FIFA-s. Ai e ka një rrogë ta papaguar, por duke qenë se jemi në proces gjyqësor, jemi në të drejtën tonë. Ai e ka thyer kontratën dhe dua të them se ata që na i sollën dhe vetë ai nuk janë treguar profesionistë. Ai u “shit” për një mijë euro dhe këtë nuk duhej ta bënte”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.