Takaj: Ligj i nxituar, klubet shqiptare s’e përballojnë dot policinë private

0

Presidenti Ardian Takaj ishte i ftuar në emisionin “Fair Play” në “Ora Neës”, ku foli për çështjen e sigurisë në stadiume dhe ligjin e ri për sportin, që sipas kreut të klubit korçar është i nxituar dhe i hartuar pa bashkëpunimin e presidentëve të klubeve.

VEPRIM I NJËANSHËM DHE I NXITUAR – Gjatë hartimit të ligjit nuk pasur kontakte me presidentët e klubeve. Ky është një ligj i nxituar. Unë e njoh dhe e prek çdo ditë realitetin e futbollit shqiptar, jemi ende shumë herët për të larguar policinë nga stadiumet.

KOSTO – Një stjuart i vetëm kushton 8500 lekë (të reja). Unë i njoh problemet e klubeve shqiptare dhe kjo kosto është e papërballueshme. Nuk mund të vazhdohet me këtë lloj politike. Nëse ligji nuk ndryshon, klubet s’do të kenë zgjidhje tjetër përveç se të bashkohen dhe të bojkotojnë kampionatin”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.