Browsing Tag

younousse sankharé

E padëgjuar, humbet tre ndeshje prej… mjekrës!

Ndërhyrjet estetike janë një normalitet ditën e sotme. Janë të shumtë personazhet që kanë ndryshuar diçka që s’u ka pëlqyer te vetja dhe kësaj nuk i shpëtojnë as futbollistët. Gjithsesi, nuk ishte parë e dëgjuar që një futbollit të mungonte…