Browsing Tag

Voltana Ademi

Vllaznia, mercenarët dhe… vrima e madhe në ujë!

Vllaznia ra nga Kategoria Superiore dhe të gjithë menduan se më fund klubi do të shkundej fort dhe do të reagonte duke u zgjuar nga dremitja e një dekade. Nuk kishte sinjal më të fortë se zbritja në Kategorinë e Parë duke rrëzuar e më pas…