Browsing Tag

Vangjel Cavo

Çavo: U befasuam nga Kastrioti, në Laç për pikë

Luftëtari e nisi me humbje në shtëpi kundër Kastriotit dhe në Gjirokastër e pranojnë se kanë bërë një ndeshje shumë të dobët, saqë drejtori Vangjel Çavo deklaron se edhe po të merrnin një barazim do të ishte rezultat pozitiv. “Nuk e…